39+ Originele Tekst Geboortekaartje Broertje

Dag klein broertje/zusje, ik vind je lief. Wat ik vandaag van papa en mama heb gekregen. Ik heb een heel lief {broertje/zusje} met kleine roze handjes. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Hoera, iedereen mag het horen, mijn broertje/zusje is vandaag geboren.

We hebben alle gedichtjes en tekst voor jouw geboortekaartje in verschillende categorieën onderverdeeld zoals: Avontuurlijk Geboortekaartje Broertje Silhouetten
Avontuurlijk Geboortekaartje Broertje Silhouetten from madeformoments.nl
Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Dag klein broertje/zusje, ik vind je lief! Vandaag is het een grote dag en iedereen moet het horen. Hoera, iedereen mag het horen, mijn broertje/zusje is vandaag geboren. Ik heb een heel lief {broertje/zusje} met kleine roze handjes. Dat wil ik allemaal met je doen. Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg, dag lief broertje/zusje, we vinden je zo lief. Dag lief {broertje/zusje}, kom erbij, ik heb een nieuwe kamer, jij krijgt die van mij!

We hebben alle gedichtjes en tekst voor jouw geboortekaartje in verschillende categorieën onderverdeeld zoals:

Elke keer dan denk ik weer die tandjes zijn vergeten. Hij heeft voor mij een broertje gebracht! Je krijgt van mij een dikke zoen. Met die kleine {broer/zus} van mij. Dag lief {broertje/zusje}, kom erbij, ik heb een nieuwe kamer, jij krijgt die van mij! Welkom, lieve kleine zus/broer welkom in dit leven mag ik nu een kusje aan mijn zusje/broertje geven? Nu heeft ze een zusje/broertje om haar bij te staan. Om het vinden van een mooie tekst voor op een geboortekaartje nog eenvoudiger te maken hebben wij de teksten onderverdeeld tussen 1e kindje, broertje, zusje, tweeling, grappig, adoptie, christelijk, te vroeg geboren en voorbeeldtekstjes voor … Lange of korte geboorteteksten, broertje of zusje, tweeling, grappige geboorte gedichtjes, adoptie, christelijk, te vroeg geboren, voorbeeldtekstjes voor kraambezoek, rusttijden en nog veel meer. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. O, wat ben ik blij. Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! We hebben hem/haar in zijn/haar bedje gelegd, kusjes gegeven en hallo gezegd.

Vandaag is het de mooiste dag want mijn broertje/zusje is geboren. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Lieve mensen allemaal, kijk eens even. We hebben hem/haar in zijn/haar bedje gelegd, kusjes gegeven en hallo gezegd. Welkom, lieve kleine zus/broer welkom in dit leven mag ik nu een kusje aan mijn zusje/broertje geven?

De ogen van sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft; Echt Houten Geboortekaartje Broertje Met Silhouetjes En Aquarel Hartje
Echt Houten Geboortekaartje Broertje Met Silhouetjes En Aquarel Hartje from hippe-geboortekaartjes.nl
Hoera, iedereen mag het horen, mijn broertje/zusje is vandaag geboren. Ik heb een heel lief {broertje/zusje} met kleine roze handjes. Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Dat wil ik allemaal met je doen. De ogen van sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft; Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Lange of korte geboorteteksten, broertje of zusje, tweeling, grappige geboorte gedichtjes, adoptie, christelijk, te vroeg geboren, voorbeeldtekstjes voor kraambezoek, rusttijden en nog veel meer. Wat ik vandaag van papa en mama heb gekregen.

Dat wil ik allemaal met je doen.

Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg, dag lief broertje/zusje, we vinden je zo lief. Lieve mensen allemaal, kijk eens even. We hebben hem/haar in zijn/haar bedje gelegd, kusjes gegeven en hallo gezegd. We hebben alle gedichtjes en tekst voor jouw geboortekaartje in verschillende categorieën onderverdeeld zoals: De ogen van sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft; Welkom lief broertje/zusje, fijn dat je er bent. Dag lief {broertje/zusje}, kom erbij, ik heb een nieuwe kamer, jij krijgt die van mij! O, wat ben ik blij. Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg. Ik heb er een broertje/zusje bij om alles mee te delen een lief klein kindje dat ben jij Hoera, iedereen mag het horen, mijn broertje/zusje is vandaag geboren. Lange of korte geboorteteksten, broertje of zusje, tweeling, grappige geboorte gedichtjes, adoptie, christelijk, te vroeg geboren, voorbeeldtekstjes voor kraambezoek, rusttijden en nog veel meer. Dat wil ik allemaal met je doen.

De ogen van sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft; We hebben hem/haar in zijn/haar bedje gelegd, kusjes gegeven en hallo gezegd. Om het vinden van een mooie tekst voor op een geboortekaartje nog eenvoudiger te maken hebben wij de teksten onderverdeeld tussen 1e kindje, broertje, zusje, tweeling, grappig, adoptie, christelijk, te vroeg geboren en voorbeeldtekstjes voor … Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Met die kleine {broer/zus} van mij.

Ik heb een heel lief {broertje/zusje} met kleine roze handjes. Geboortekaartje Tweeling Achtbaan Reuzenrad Brengover Kaartjes
Geboortekaartje Tweeling Achtbaan Reuzenrad Brengover Kaartjes from kaartjes.brengover.nl
Vandaag is het een grote dag en iedereen moet het horen. Met die kleine {broer/zus} van mij. O, wat ben ik blij. Dag klein broertje/zusje, ik vind je lief! Dat wil ik allemaal met je doen. Lieve mensen allemaal, kijk eens even. Wat ik vandaag van papa en mama heb gekregen. Als je in {zijn/haar} mondje kijkt dan zie je daar geen tandjes.

Dag klein broertje/zusje, ik vind je lief.

Allemaal zijn we blij, want we hebben er een kindje bij. Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg. Als je in {zijn/haar} mondje kijkt dan zie je daar geen tandjes. Dat wil ik allemaal met je doen. Vandaag is het een grote dag en iedereen moet het horen. We hebben alle gedichtjes en tekst voor jouw geboortekaartje in verschillende categorieën onderverdeeld zoals: Dag klein broertje/zusje, ik vind je lief. Je krijgt van mij een dikke zoen. Elke keer dan denk ik weer die tandjes zijn vergeten. Dag klein broertje/zusje ik vind je lief! De ogen van sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft; Ik heb er een broertje/zusje bij om alles mee te delen een lief klein kindje dat ben jij

39+ Originele Tekst Geboortekaartje Broertje. Hij heeft voor mij een broertje gebracht! O, wat ben ik blij. Dat wil ik allemaal met je doen. Lange of korte geboorteteksten, broertje of zusje, tweeling, grappige geboorte gedichtjes, adoptie, christelijk, te vroeg geboren, voorbeeldtekstjes voor kraambezoek, rusttijden en nog veel meer. Om het vinden van een mooie tekst voor op een geboortekaartje nog eenvoudiger te maken hebben wij de teksten onderverdeeld tussen 1e kindje, broertje, zusje, tweeling, grappig, adoptie, christelijk, te vroeg geboren en voorbeeldtekstjes voor …

Om het vinden van een mooie tekst voor op een geboortekaartje nog eenvoudiger te maken hebben wij de teksten onderverdeeld tussen 1e kindje, broertje, zusje, tweeling, grappig, adoptie, christelijk, te vroeg geboren en voorbeeldtekstjes voor … geboortekaartje tekst broer. Met die kleine {broer/zus} van mij.

Post a Comment

0 Comments