23+ Geboortekaart Tekst Grote Broer

Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een broertje, dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen! Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Ik ben je grote zus. Want we hebben er een kindje bij. Tekst grote broer of grote zus.

Je krijgt van mij een dikke zoen. Vrolijk Geboortekaartje Met Baby In Fietskar En Grote Broer
Vrolijk Geboortekaartje Met Baby In Fietskar En Grote Broer from mycards.nl
Heel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen en trots zeggen: Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een broertje, dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen! Maar ik heb zelf de meeste schik. Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus. Wat ik vandaag van papa en mama heb gekregen. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje plaatsen. Hij moet nu nog … Met die kleine {broer/zus} van mij.

Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus.

De baby is geboren en iedereen heeft schik. Tekst grote broer of grote zus. Je krijgt van mij een dikke zoen. Leuke grote broer geboorteteksten, teksten voor geboortekaartjes. Lieve mensen allemaal, kijk eens even. Dat wil ik allemaal met je doen. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje plaatsen. Wat ik vandaag van papa en mama heb gekregen. Ik ben je grote zus. Maar ik het allermeeste, want de oudste … Want we hebben er een kindje bij. Maar ik heb zelf de meeste schik. Hieronder vinden jullie enkele voorbeelden voor leuke geboorteteksten en geboortegedichtjes namens de grote broer en/of zus.

Maar iedereen is in rep en roer, want nu m'n zusje geboren is, ben ik haar grote broer. Heel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen en trots zeggen: Tekst grote broer of grote zus. O, wat ben ik blij. 9 maanden zijn eindelijk voorbij, nu heb ik er een broertje bij.

Lieve mensen allemaal, kijk eens even. Geboortekaartje Met Grote Broer En Stippen In Goudlook
Geboortekaartje Met Grote Broer En Stippen In Goudlook from hippe-geboortekaartjes.nl
Met die kleine {broer/zus} van mij. Dat wil ik allemaal met je doen. Maar iedereen is in rep en roer, want nu m'n zusje geboren is, ben ik haar grote broer. Leuke grote broer geboorteteksten, teksten voor geboortekaartjes. Bekijk ook eens geboortegedichtjes … Ik ben je grote zus. 9 maanden zijn eindelijk voorbij, nu heb ik er een broertje bij. Dan is het ook leuk om een tekst van de broer of zus op het geboortekaartje te zetten.

Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus.

Met die kleine {broer/zus} van mij. Hieronder vinden jullie enkele voorbeelden voor leuke geboorteteksten en geboortegedichtjes namens de grote broer en/of zus. O, wat ben ik blij. Tekst grote broer of grote zus. Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus. Deze voorbeeldteksten kun je ter inspiratie voor het bedenken van een eigen tekst gebruiken, of direct op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje plaatsen. Laat de aankondiging van de nieuwe kleine baby door het broertje of zusje op het geboortekaartje zetten. Leuke grote broer geboorteteksten, teksten voor geboortekaartjes. Maar iedereen is in rep en roer, want nu m'n zusje geboren is, ben ik haar grote broer. Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Je krijgt van mij een dikke zoen. Maar ik heb zelf de meeste schik. Bekijk ook eens geboortegedichtjes …

Heel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen en trots zeggen: De baby is geboren en iedereen heeft schik. Ik ben je grote zus. Dan is het ook leuk om een tekst van de broer of zus op het geboortekaartje te zetten. Je krijgt van mij een dikke zoen.

Ik ben je grote zus. Geboortekaartje Kiet 2e Kind Vogelhuis Broertje En Zus 2e Kind Geboortekaartjes Petit Konijn De Hipste Retro Geboortekaartjes
Geboortekaartje Kiet 2e Kind Vogelhuis Broertje En Zus 2e Kind Geboortekaartjes Petit Konijn De Hipste Retro Geboortekaartjes from cdn.myonlinestore.eu
Want we hebben er een kindje bij. Hij moet nu nog … Bekijk ook eens geboortegedichtjes … Je krijgt van mij een dikke zoen. Dat wil ik allemaal met je doen. Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een broertje, dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen! Met die kleine {broer/zus} van mij.

Ik ben je grote zus.

Lieve mensen allemaal, kijk eens even. O, wat ben ik blij. Tekst grote broer of grote zus. Laat de aankondiging van de nieuwe kleine baby door het broertje of zusje op het geboortekaartje zetten. Heel lang moest ik wachten en gaf ik mama's buik een kus nu mag ik je echt knuffelen en trots zeggen: Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus. Je krijgt van mij een dikke zoen. Want we hebben er een kindje bij. Maar iedereen is in rep en roer, want nu m'n zusje geboren is, ben ik haar grote broer. Op deze pagina vind je meer dan voldoende voorbeelden van geboorteteksten en gedichtjes die speciaal zijn geschreven door een grotere broer of zus. Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een broertje, dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen! Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Maar ik heb zelf de meeste schik.

23+ Geboortekaart Tekst Grote Broer. Hoera, mijn {broertje/zusje} is er! Dan is het ook leuk om een tekst van de broer of zus op het geboortekaartje te zetten. Tekst grote broer of grote zus. Bekijk ook eens geboortegedichtjes … 9 maanden zijn eindelijk voorbij, nu heb ik er een broertje bij.


Post a Comment

0 Comments